Terje Storhaug-ligaen på nett

Velkommen til Terje Storhaug-ligaen sine nettsider. På sidene våre vil du finne oppdatert terminliste, kampfakta, toppscorerliste og dommerliste. Under kan du lese de siste nyhetene fra ligaen.

ELDRE Nyheter

 •  
 • 06.11.2016 - BILDER FRA KAMPDAG 6 OG BANKETTEN.Se bilder fra årets siste kampdag, samt Bankett 2016 i bildearkivet i menyen over. Takk til Eivind D. Sjåstad som har tatt mange av bildene.

   
 • 29.10.2016 - SK ODDA - ÅRETS SERIEMESTER.SK Odda er seriemester i Terje Storhaug-ligaen 2016. Laget har gått gjennom sesongen uten tap og kan skilte med ni kamper, åtte seiere og en uavgjort. Målforskjell 37-7. Toppscorertittelen gikk til Benjamin Sellevåg fra Nederlaget. Han har nettet 16 ganger i år. Terje Storhaug-ligaen gratulerer både SK Odda og Benjamin Sellevåg. Resultater og tabeller er oppdatert. Bilder kommer til uka.

   
 • 27.10.2016 - NOMINERTE TIL ÅRETS SPILLER 2016.Under banketten på lørdag i Sentralbadet litteraturhus vil det blir flere kåringer, blant annet vil prisen for årets spiller bli utdelt etter avstemning. Alle lagene i ligaen har nominert en spiller fra sitt lag. Og de nominerte er:

  Jon Aslak Herstad (Føyk) - Angrep/midtbane.
  Målfarlige type som jobber godt og er viktig for laget.

  Bjarte Nes (SK Odda) - Forsvar.
  Kompromissløs spiller med bunnsolide taktiske og tekniske kvaliteter. Scorer også mål.

  Eirik Nå Aga (Solnut) - Forsvar/midtbane.
  Rivjern som alltid gir alt. Ikkje redd for å gi beskjed til verken med- eller motspelarar, eller dommaren. Ligaens svar på Roy Keane.

  Benjamin Sellevåg (Nederlaget) - Spiss/ving.
  Hardtarbeidende og energisk spiller. Gode kreative ferdigheter, bøtter inn mål.

  Rune Skare (Skare) - Fri rolle.
  Mann som bekler alle posisjoner, fra keeper til spiss.Han har et fenomenalt overblikk, og to fantastiske pasningsbein.

  Fredrik Gjester Hoel (IL Harding) - Midtbane/back.
  Spiller med et særdeles godt steg. Han har blikk for alle spillets faser, og han er meget god i forsvar. I tillegg er han en framifrå kar, noe som burde gi ekstrapoeng.

  Endre Lægreid (Fonna) - Spiss.
  Tåkete storscorer som jobber godt når han selv vil det. Venstreslegge som sin onkel. Skyter som en hest sparker. Nominert på grunn av sin evne til alltid å være trøtt og sliten.

  John Sørsand Graue (Boliden) - Angrep/midtbane.
  Sterk, arbeidsom og målfarlig - har blant annet scoret et av ligaens raskeste mål.

  Jostein Skeie (Røldal) - Spiss.
  Kar med positive holdninger. Han er en inspirasjon for de andre på laget Røldal.

  Victor Andreu (Tizir Tyssedal) - Keeper.
  Har en enorm tilstedeværelse på banen - de som har sett han spille vet hva det betyr.

   
 • 02.10.2016 - MELD DEG PÅ BANKETT 2016.Lørdag 29. oktober kl. 20.00 blir det fest for alle som har vært med i Terje Storhaug-ligaen 2016. Banketten går av stabelen på Sentralbadet litteraturhus i Odda sentrum.

  PROGRAM
  - Oppmøte kl. 19.30 på Sentralbadet litteraturhus.
  - Koldtbordet åpner kl 20.00. (Ta med drikke selv).
  - Utdeling av pokal til ligaens vinnerlag, kåring og premiering av årets spiller, årets toppscorer, årets dommer og årets lag.
  - Konkurranser med mer.
  - Alle premiene er sponset at Terje Storhaug AS.
  Antrekk: Dress/pent antrekk.

  PRIS OG PÅMELDING
  Pris per pers. 300 kr. Betal til konto
  9801.14.19925 og merk betalingen med ditt navn. (Betalingen regnes som påmelding).

  PÅMELDINGSFRIST ER FREDAG 14. OKTOBER. Dette blir stas! Steik kor vi gler oss :)

   
 • 22.09.2016 - TOPPSCORERLISTA OPPDATERT.Da er toppscorerlista oppdatert etter kampdag 5 som gikk på Tyssedal stadion. Det ser ut til at kampen om førsteplassen skal stå mellom Nederlagets Benjamin Sellevåg og fjorårsvinner Jarle Øvsthus fra SK Odda. Se hele lista på linken TOPPSCORERE.

   
 • 19.09.2016 - SK ODDA FORTSATT I TET.Kampdag 5 ble en fin kveld i Tyssedal. Sjekk ut linken KAMPER for resultater, og linken TABELL for å se hvor ditt lag ligger an. Bilder kan du se i BILDEARKIVET. Toppscorerlisten er ikke oppdatert enda, da ikke alle målscorerne er meldt inn. Denne kommer mest trolig i morgen.

   
 • 18.09.2016 - KAMPDAG 5 I TYSSEDAL.Nest siste kampdag går i Tyssedal mandag 19. september kl 18.00-21-15. Sjekk ut linken KAMPER for å se hvem som skal spille mot hvem. Både spillere og skuelystne er hjertelig velkommen.

   
 • 14.09.2016 - INGEN ODDS PÅ TS-LIGAEN.Fra og med i dag avsluttes Terje Storhaug-ligaens samarbeid med Guts. Spillselskapet har satt odds på de to første rundene i årets liga, men interessen rundt spill på kampene har vært for lav i følge Stig Marthinussen i Guts. Vi takker for samarbeidet og ønsker Guts lykke til videre.

   
 • 31.08.2016 - REGNFULL KAMPDAG PÅ AGA.Høstregnet slo til for full under kampdag 4 i årets Terje Storhaug-liga. Likevel var det god stemning på Skotamyra. Takk til Hildegunn i kiosken. Veldig positivt at buda er åpen. SK Odda suser videre med sesongens sjette seier av seks mulige. Jarle Øvsthus topper scoringslista, selv om Benjamin Sellevåg gjorde et kraftig byks på lista med kveldens seks mål. Røldal klarte ikke å stille lag, så kampene Røldal-Solnut og Røldal-Harding ble satt til 0-3 og tre poeng til bortelaget. Sjekk ut linkene KAMPER, TABELL og TOPPSCORERE for mer info om kveldens runde. Er noe feil - gi en lyd på mail. Takk til Eivind D. Sjåstad og Knut T. Storhaug som tok bilder i regnværet. Se bildene i BILDEARKIVET.

   
 • 30.08.2016 - KAMPDAG 4 GÅR PÅ SKOTAMYRA.Høstsesongen starter opp med kampdag 4 på Skotamyra på Aga i morgen, onsdag 31. august kl 18.00-21-15. Det blir åpen kiosk og god stemning. Sjekk ut linken KAMPER for å se hvem som skal spille mot hvem. Velkommen til Skotamyra.

   
 • 13.06.2016 - FINFIN KAMPDAG 3.Kveldens runde på Lofthus ble en het affære med en gradestokk som viste over 24 varme. Føyk og Harding ligger som nummer to og tre etter SK Odda før vi tar sommerferie, og Jarle Øvsthus tok tilbake ledelsen på toppscorerlista. Sjekk ut linkene KAMPER, TABELL og TOPPSCORERE for mer informasjon, og se blinkskudd fra den varme dagen i BILDEARKIVET.

   
 • 12.06.2016 - KIOSK PÅ LOFTHUS.I morgen, mandag 13. juni går Kampdag 3 i Terje Storhaug-ligaen. På Lofthus blir det både åpen garderobe og åpen kiosk. Ta med kontanter. Husk at alle må gjennom 17.30-åpningen på Deildo. Sjekk ut KAMPOPPSETTET. Vel møtt!

   
 • 09.06.2016 - ALLE MÅ GJENNOM DEILDO KL 17.30.Kampdag 3 i Terje Storhaug-ligaen går mandag 13. juni fra kl 18.00-21.15 på Lofthus. OBS: Om du ikke allerede har kjørt gjennom Deildo på vei til Lofthus, må du kjøre gjennom på 17.30-åpningen! Tilbake er det åpningene fra 20.00-20.15 og 21.00-neste morgen som teller, alt etter når ditt lag spiller. Velkommen til Lofthus på mandag. Sjekk ut KAMPOPPSETTET for kampdag 3.

   
 • 11.05.2016 - HOPE HOPPER TIL TOPPS.Kampdag 2 gikk av stabelen i kveld i et nydelig vær i Tyssedal. Seks kamper ble spilt, flere av dem var meget jevnspilt. SK Odda leder tabellen på målforskjell i forhold til Tizir Tyssedal. På toppscorerlisten hoppet Lasse Hope fra Harding til topps etter kveldens fire fulltreffere. Førsteplassen deler han med Jarle Øvsthus fra SK Odda. Begge har tilsammen 6 mål. Sjekk ut linkene KAMPER, TABELL og TOPPSCORERE for mer informasjon. Se bilder fra kampdag 2 i BILDEARKIVET.

   
 • 11.05.2016 - GUTS-ODDSEN FOR KAMPDAG 2 ER KLAR.GUTS.COM har lagt ut tre kamper du kan spille på i dag. Se mer her.
  Det vil ikke bli satt odds på kamper som Nederlaget er med i på grunn av at laget har så mange som 7 av 13 spillere som er U17.

   
 • 10.05.2016 - KAMPDAG 2 STÅR FOR DØRA.I morgen kl 18.00 starter kampdag 2 på Tyssedal stadion. Vi håper at både sola og god stemning møter opp. NB: Etter runden på Aga lå det en del søppel igjen på og utenfor banen. Vi håper spillerne tar bruker søppeldunkene i Tyssedal.

  Morgendagens kamp mellom Røldal og BIL Zinken er flyttet til mandag 19. september kl 20.30. Dette pga spillermangel på Røldal. Begge lagene har gått med på flyttingen.

  Vi sees i Tyssedal i morgen. Mvh Lars & Joakim.

   
 • 28.04.2016 - SE BILDER FRA KAMPDAG 1.Eivind Dahle Sjåstad, Sondre Seim Bratland og Lars Aga har gitt oss noen blinkskudd fra kampdag 1 i Terje Storhaug-ligaen. Sjekk ut bildene i BILDEARKIVET.

   
 • 27.04.2016 - KAMPDAG 1 VEL GJENNOMFØRT.Mange mål, fin fotball og god stemning preget kampdag 1 i årets Terje Storhaug-liga. Det ble scoret hele 39 mål i løpet av de syv kampene som ble spilt. SK Odda topper ligaen med to seiere, og Jarle Øvsthus (SK Odda) ligger på målscorertoppen med fem fulltreffere. Takk til alle som var med på kveldens runde, og spesielt takk til Hildegunn og co i kiosken på Skotamyra. Sjekk ut linkene KAMPER, TABELL og TOPPSCORERE for mer info.

   
 • 26.04.2016 - LYKKE TIL MED 2016-SESONGEN.I morgen kl. 18.00 starter Terje Storhaug-ligaen 2016 på Skotamyra. Vi ønsker alle lagledere, spillere, dommere og supportere velkommen og lykke til med årets sesong. Her kommer litt informasjon dagen før dagen:

  - Det blir åpen kiosk, så ta med kontakter.
  - Husk at det er påbudt med leggskinn under kampene i Terje Storhaug-ligaen.
  - Mye av informasjonen fra og om Terje Storhaug-ligaen kommer via facebook-siden vår. Vi er i dag 126 medlemmer, og det er plass til flere. Legg til spillere og andre som kan ha interesse av å få informasjon. LINK TIL FACEBOOKGRUPPA: https://www.facebook.com/groups/1404677236471792/?fref=ts
  - Nytt av året er at vi deler ut fair play-pris. Denne kan deles ut til lag eller enkeltspillere. Juryen består av Knut T. Storhaug (juryformann), Tormod Nordmark, Kåre Frøystein og Asle N. Lægreid.

  Vi snakkes på Skotamyra - dette blir gøy! Mvh Joakim & Lars.

   
 • 25.04.2016 - ODDSEN FOR KAMPDAG 1 ER SATT.Mandag 25. april satt GUTS.COM odds på 5 av 7 kamper under kampdag 1 i årets Terje Storhaug-liga. Sjekk hvilken odds ditt lag har fått her. GUTS.COM gir alle nye spillere en spesialbonus. Gjør et innskudd på 500 kr med bonuskoden MARSIPAN og få hele 1000 kr å tippe for.

   
 • 14.04.2016 - TERJE STORHAUG-LIGAEN PÅ ODDSEN.Det er gledelig å kunne meddele at fra og med 2016-sesongen, som starter opp onsdag 27. april, kan du spille matchodds på kampene i Terje Storhaug-ligaen. Det er GUTS.COM som tilbyr dette. Oddsen for kampdag 1 vil bli satt opp dagen før eller senest kl 12.00 på kampdag. Dette blir spennende!

  Jannicke Overgaard Forsberg (Country Manager Norway) i GUTS.COM har følgende kommentar til samarbeidet; Vi i Guts ønsker å tilby odds på alt fra Premier League til norsk 4.divisjon! Det er vanskelig å ikke bli rørt av å se et slikt engasjement hos en bedriftsfotball-liga som folkene bak Terje Storhaug-ligaen har.

  Det er selvsagt utfordrende å sette odds på de lavere ligaene, men våre oddssettere tar den utfordringen på strak arm! Guts handler ikke bare om å gjøre de villeste, mest spektakulære tingene, vi elsker også "hverdags-guts" som vi ser hver eneste dag i lavere divisjoner. Selv om det er litt vanskelig i Norge, ønsker vi å gi noe tilbake til bredden i norsk idrett. Odds på Terje Storhaug-ligaen er blandt våre små bidrag.

   
 • 03.04.2016 - KAMPOPPSETTET ER KLART.Kampoppsettet for Terje Storhaug-ligaen er nå klart. Det blir seks kampdager, en kampdag i måneden utenom juli. Rundene vil gå på Aga, i Tyssedal, på Lofthus og i Odda. Se hele oppesttet under linken KAMPER.

   
 • 18.03.2016 - INGEN KOLLISJON MED OFK-KAMPER.Kampoppsettet for Terje Storhaug-ligaen 2016 vil komme etter påske. Det blir lagt stor vekt på at ligaens kamper ikke skal kollidere med senior-aktiviteten i Odda fotballklubb. Det betyr at det ikke blir kamper de dagene OFKs a-lag, b-lag og junior-lag spiller kamper. Det er også tatt hensyn til når Odda 2 har treningstider, samt at kampdagene til IL Harding sitt a-lag også er styrt unna.

  Terje Storhaug-ligaen vil bli spilt over 5 eller 6 kampdager. Den ene kampdagen vil også vere utenfor OFKs sesong. Det vil si lørdag i uke 43.

  Er det hensyn Terje Storhaug-ligaen overser eller feil som blir gjort, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Mailadressen er: joakimsora@gmail.com.

   
 • 16.03.2016 - TI LAG ER MED i 2016.Fristen for å melde seg på Terje Storhaug-ligaen 2016 gikk ut i går, og det er gledelig å meddele at ni lag stiller til start i april. Lag som Solnut, SK Odda, Tizir, Skare, Harding, Føyk og Fonna er kjent fra før, mens Nederlaget og BIL Zinken er nye bekjentskap. I tillegg har Røldal skiftet navn til Røldal. Vi ønsker alle lagene velkommen til 2016-sesongen. Kampoppsettet vil komme rett over påske. Les mer om lagene under linken LIGAENS LAG.

   
 • 13.03.2016 - SEKS LAG PÅMELDT - TO DAGER TIL PÅMELDINGSFRISTEN GÅR UT.Det er to dager igjen til påmeldingsfristen til Terje Storhaug-ligaen 2016 går ut. Seks lag er allerede påmeldt. Se hvem som er med under linken LIGAENS LAG.

   
 • 18.02.2016 - ÅPENT FOR PÅMELDING.Terje Storhaug-ligaen 2016 sparkes i gang i april, og det er nå åpent for påmelding. Påmeldingsfrist 15. mars. Les om mål og regler her.

  PÅMELDING FOREGÅR PÅ FØLGENDE MÅTE:
  Send mail til joakimsora@gmail.com med:
  1. Navn på laget.
  2. Navn, telefon og epost til kontaktperson.
  3. Fullt navn på lagets spillere. (Det må vere minimum 11 spillere).
  Deretter må kontaktpersonen for laget betale inn kr 100,- per påmeldte spiller til konto 98012231458. Når betalingen er godkjent er laget påmeldt - Påmeldingsfrist 15. mars.

   
 • 27.11.2015 - MARATONTABELLER.Terje Storhaug-ligaen lanserer i dag maratontabeller for lag og målscorere. Under linken HISTORIKK i venstremenyen over vil samtlige kamper for samtlige lag være samlet i en tabell. Det samme har vi gjort med målscorerne, alle er med på samme liste. I tillegg er samtlige kåringer i ligaen samlet på ett brett. Sjekk ut linken HISTORIKK.
   
 • 17.11.2015 - EVALUERING AV 2015-SESONGEN.Takk for en fin sesong i Terje Storhaug-ligaen. Vi har alt fått noen innspill etter årets sesong. Har du eller ditt lag tilbakemeldinger til oss, eller forslag om endringer. Send ein mail til joakimsora@gmail.com.

  Vi gleder oss til 2016-sesongen. Påmelding starter i mars. Hilsen Lars & Joakim.
 • 27.10.2015 - SE BILDER ÅRETS SISTE KAMPDAG.Solnut vant ligaen i et nydelig høstvær på Odda stadion. Sjekk blinkskuddene fra kampdag 6 i BILDEARKIVET.
 • 20.10.2015 - SE BILDER FRA BANKETTEN.Lørdag 17. oktober gikk årets bankett i Terje Storhaug-ligaen av stabelen. Det ble en fantastisk kveld med blant annet pokalutdelinger, gavedryss fra Terje Storhaug og nominasjoner fra Tore Andre Flo, Eirik Bakke og Håvard Flo. Sjekk ut bilder fra banketten i BILDEARKIVET.
 • 17.10.2015 - GRATULERER SOLNUT.Det ble en akkurat så spennede avslutning på Terje Storhaug-ligaen som vi ønsket oss. Tizir ledet før dagens runde, men det var Solnut som stakk av med førsteplassen til slutt. Vi gratulerer laget fra Aga. Vi vil også gratulere Jarle Øvsthus fra SK Odda med toppscorertittelen i årets liga. Han har scoret 14 mål i årets sesong. Takk til alle som har vært med å bidra til at Terje Storhaug-ligaen har blitt det den har blitt denne sesongen. Velkommen tilbake neste sesong. Sjekk ut linkene KAMPER, TABELL, TOPPSCORERE og BILDEARKIV.
 • 17.10.2015 - MØT OPP PÅ ODDA STADION!Dagen er her - lørdag 17. oktober. Alt skal avgjøres. Vinnerlag, toppscorer, prisvinnere med mer. Kampene starter kl. 11.00 på Odda stadion. Solen er bestillt og alle som har mulighet bør ta turen til Eide for en spennendes sesongavslutning. For litt forhåndsinformasjon, sjekk ut linkene KAMPER, TABELL, TOPPSCORERE og BILDEARKIV. Vel møtt og lykke til til alle som skal spille.
 • 15.10.2015 - INGENTING AVGJORT FØR SESONGAVSLUTNINGA.Radio Folgefonn skriv om avslutningen på Terje Storhaug-ligaen 2015. Fredag går det også et radiointervju på kanalen med samme tema. Les artikkelen her.
 • 07.09.2015 - BANKETTEN ER FLYTTET TIL UNGDOMSHALLEN.Banketten er flyttet til UNGDOMSHALLEN i Odda. Programmet blir som oppsatt, eneste endringen er at festdeltakerne må ha med egen drikke.

  Påmelding skjer ved innbetaling 300 kr til konto 98011419925. Merk betalingen med ditt navn. Påmeldingsfristen er på fredag 9. oktober.

  Link til event.
   
 • 07.09.2015 - PÅMELDINGFRIST TIL BANKETTEN ER FREDAG.Alle spillere og dommere inviteres til bankett for Terje Storhaug-ligaen LØRDAG 17. OKTOBER KL 20.00 i UNGDOMSHALLEN i Odda.

  Det blir et fullspekket program med tapas fra Smelt, prisutdelinger, pokalutdeling, konkurranser m.m. Pris per person er 300 kr.

  Antrekk: Dress/pent antrekk.

  PÅMELDINGSFRIST: Fredag 9. oktober.

  Påmelding skjer ved innbetaling 300 kr til konto 98011419925. Merk betalingen med ditt navn.

  Dette blir knall! Velkommen skal du være.

  Link til event.
   
 • 25.09.2015 - TIZIR TIL TOPPS.Etter årets nest siste kampdag er det Tizir Tyssedal som har inntatt tabellteten med 15 poeng. På toppscorerlista er det Geir Bruun Kysnes (Skare) og Jarle Sandal (Røldal) som leder med 11 mål. Sjekk ut linkene KAMPER, TABELL, TOPPSCORERE og BILDEARKIV. Årets siste kampdag, Kampdag 6, i Terje Storhaug-ligaen går på Odda stadion lørdag 17. oktober fra kl 11.00-15.05. På kvelden blir det bankett - for påmelding les nyhet fra 06.09.2015 (under).
 • 24.09.2015 - KAMPDAG 5 I KVELD.Det er klart for kampdag 5 i Tyssedal i kveld fra klokka 18.00. Tormod Nordmark og Magnar Børve er rundens dommere. De følger med om spillerne har leggskinn, noe som er påbudt. Kiosken er dessverre ikke åpen denne gangen. Vel møtt! Sjekk TABELLEN før kveldens runde. Sjekk også ut linken KAMPER for kveldens godbiter.

  NB: Husk å melde deg på årets bankett. Alle spillere og dommere inviteres til bankett LØRDAG 17. OKTOBER KL 20.00 PÅ HARDANGER HOTELL. Påmelding skjer ved innbetaling av 300 kr til konto 98011419925. Merk betalingen med ditt navn.
 • 06.09.2015 - BANKETT 2015.Alle spillere og dommere inviteres til bankett for Terje Storhaug-ligaen LØRDAG 17. OKTOBER KL 20.00 i UNGDOMSHALLEN i Odda.

  Det blir et fullspekket program med tapas fra Smelt, prisutdelinger, pokalutdeling, konkurranser m.m. Pris per person er 300 kr.

  Antrekk: Dress/pent antrekk.

  PÅMELDINGSFRIST: Fredag 9. oktober.

  Påmelding skjer ved innbetaling 300 kr til konto 98011419925. Merk betalingen med ditt navn.

  Dette blir knall! Velkommen skal du være.

  Link til event.
   
 • 27.08.2015 - FØYK TIL TOPPS.Etter kampdag 4 er det de røde fra østsiden som føyk til topps. Det er svært jevnt, Solnut og Røynstrand er hakk i hel med bare ett poeng mindre. Mer info kommer utover. Sjekk TABELLEN etter kveldens runde.
 • 19.08.2015 - KAMPDAG 4 ER RETT RUNDT HJØRNET.Sommerferien er over og høstsesongen sparkes i gang med kampdag 4 på Skotamyra på Aga torsdag 27. august kl 18.00. Lars Aga kan melde om at Solnut stiller med åpen kiosk på Skotamyra, noe som er svært gledelig. Vi ønsker spillere, dommere og publikum velkommen. Sjekk ut linken KAMPER for kampoppsett. Vi sees på Aga.
 • 05.06.2015 - TOPPSCORER-INVASJON FRA SK ODDA.Etter Kampdag 3 har SK Odda-spillerne Ronnie Kvile og Jarle Øvsthus inntatt henholdsvis plass 1 og 2 på toppscorerlisten. De to har scoret tilsammen 15 mål i årets liga. På delt tredjeplass ligger Fredrik Andersson (Tizir Tyssedal) og Jon Aslak Herstad (Føyk), begge med 6 mål.

  Nå er samtlige målscorere og resultat registrert etter kampdag 3. Sjekk ut linkene KAMPER, TABELL, TOPPSCORERE og BILDEARKIV. Kampdag 4 i Terje Storhaug-ligaen går av stabelen torsdag 27. august på Aga fra kl 18.00.
 • 05.06.2015 - SE BILDER FRA KAMPDAG 3.Det er lagt ut 13 bilder fra Terje Storhaug-liga-runden i Tyssedal. Sjekk ut bildene under BILDEARKIV.
 • 04.06.2015 - MANGE JEVNE KAMPER UNDER KAMPDAG 3.Kveldens runde i Terje Storhaug-ligaen ble avholdt i Tyssedal. Flere av kampene var meget jevne. Ligaen ledes fortsatt av Røldal, med et plussmål mer enn SK Odda. Begge har 10 poeng, men SK Odda har en kamp mer spilt enn Røldal. Sjekk ut TABELLEN her. Flere oppdateringer kommer så snart målscorere og resultat blir meldt inn.
 • 12.05.2015 - HF-SAK OM TERJE STORHAUG-LIGAEN.Fredag 8. mai kunne man lese om Terje Storhaug-ligaen i en to siders reportasje med tittelen "Fotballigaen som samlet Hardanger". Reportasjen kan du lese her.
 • 06.05.2015 - NETTSIDEN ER OPPDATERT.Da er alle sider på www.terjestorhaugligaen.com oppdatert etter Kampdag 2 i Jondal. Neste kampdag er i Tyssedal 4. juni fra klokka 18.00.
 • 05.05.2015 - SE BILDER FRA KAMPDAG 2.Eivind Dahle Sjåstad har tatt noen blinkskudd fra Kampdag 2 i Jondal. Sjekk ut bildene under BILDEARKIV.
 • 04.05.2015 - Røldal FOSSER VIDERE.Røldal holder fortsatt på tabelledelsen etter Kampdag 2 med bedre målforskjell enn Tizir Tyssedal. Begge lagene har full pott med 9 poeng. Det var veldig bra innsats dag, og det er kjekt at så mange møter opp. Terje Storhaug-ligaen teller nå 194 påmeldte spillere. Gratulerer til Jondal med godt gjennomført arrangement og åpen kiosk.

  Tabellen er oppdatert, og vi oppdaterer toppscorerlisten og bildearkivet etterhvert som dette blir sendt inn til oss. Sjekk ut linkene KAMPER, TABELL og TOPPSCORERE.
 • 30.04.2015 - KAMPDAG 2 I JONDAL.Alt er klart for Kampdag 2 i Jondal mandag 4. mai fra kl 18.00. Fra Jondal blir det meldt om åpen kiosk og god stemning. Etter forrige runde ble det påpeket at det var mange som spilte uten leggskinn. Det er påbudt med leggskinn. Se kampoppsettet under linken KAMPER. God helg - vi sees i Jondal.
 • 17.04.2015 - BILDER FRA KAMPDAG 1.Se bilder fra Terje Storhaugligaen på Skotamyra torsdag 16. april under BILDEARKIV.
 • 16.04.2015 - EN FIN START PÅ SESONGEN.Kampdag 1 i Terje Storhaug-ligaen gav oss mange gode kamper. Tizir Tyssedal er på vinnersporet fra i fjor, men det er Røldal som topper tabellen med flest scora mål. Halldor Halldorson (Røldal) ligger øverst på toppscorerlista med fire mål i dag. Terjestorhaugligaen.com blir oppdatert etterhvert som målscorere blir meldt inn fra kontaktpersonene. Sjekk ut linkene KAMPER, TABELL og TOPPSCORERE.
 • 11.04.2015 - PÅ TORSDAG BRAKER DET LØST!Kampdag 1 i Terje Storhaug-ligaen går av stabelen på Aga på torsdag 16. april fra kl. 18.00. Terje Storhaug er fortsatt med som hovedsponsor for ligaen, og nytt av året er to sett kampvester og nye Adidas kampballer.

  Samtlige kontaktpersoner må sørge for at lagene har betalt deltakeravgiften innen onsdag.

  Se kampoppsettet under linken KAMPER. Vi sees på Aga - Dette blir gøy!
 • 20.03.2015 - KAMPOPPSETTET KLART MED TI LAG.Litt på overtid meldte Røldal seg på Terje Storhaug-ligaen. Dermed er det ti lag som er med i 2015. Kampoppsettet er nå klart med seks kampdager. Les mer under linken KAMPER. Velkommen til første kampdag 16. april på Aga.
 • 18.03.2015 - NI LAG BLIR MED i 2015.Påmeldingsfristen for Terje Storhaugligaen gikk ut 15. mars og ni lag stiller til start i 2015. Sju av lagene var med i 2014, kun NLI har takket for seg. Nye lag av året er Føyk IL og IL Harding Old Boys. Les mer om lagene på linken LAG. Kampoppsettet kommer innen en uke.
 • 18.03.2015 - GODE BESØKSTALL.Nettsiden www.terjestorhaugligaen.com har siden oppstarten i mars 2014 vært godt besøkt. I 2014 var det 5167 besøkende, og de ulike sidene på nettstedet ble vist 13140 ganger. Litt ute i måned nummer tre i 2015 har vi allerede passert 1000 besøkende, noe som er svært gledelig.
 • 05.03.2015 - SPK FONNA MED NYE DRAKTER.Kontaktperson for SPK Fonna, Asle Natås Lægreid, kan fortelle at klubben satser friskt mot 2015-sesongen av Terje Storhaug-ligaen. Nytt av året er de blå draktene, noe mørkere enn de forrige overdelene laget hadde. Draktene til Fonna-gjengen er fra Hummel og på brystet har de fått med den ærverdige SPK Fonna-logoen.

  SPK Fonna havnet på åttende og sisteplass i fjorårets Terje Storhaug-liga. Nå er laget topp motivert for å revansjere den sure plasseringen i 2014. Nitten spillere er i Fonna-stallen i år, og du kan se hvem som er med på linken LAG.
 • 04.03.2015 - SYV LAG PÅ PLASS.Terje Storhaug-ligaen 2015 teller hittil syv lag. Siden sist oppdatering har fjorårsmester TTI Tyssedal og Røynstrand Entrepenør AS meldt seg på. Les mer om lagene på linken LAG.
 • 19.02.2015 - TERJE STORHAUG-LIGAEN I MEDIA.I den siste tiden har Terje Storhaug-ligaen vært i både lokal og regional media. Onsdag 18. februar publiserte Hardanger Folkeblad en artikkel om sesong to i ligaen. Artikkelen kom både i papirutgaven og på nett. Les nettartikkelen her. Torsdag 19. februar var det et innslag om Terje Storhaug-ligaen på NRK Hordaland sin morgensending på radio. Hør innslaget her.
 • 19.02.2015 - FEM LAG PÅMELDT.Påmeldingen til Terje Storhaug-ligaen 2015 åpnet i går, og hittil har fem lag meldt seg på. To av lagene er nykommere, og vi ønsker Føyk IL og IL Harding Oldboys velkommen. SK Odda, IL Solnut og Fonna er lag som var med i fjor, og som er klare for en ny sesong. Følg med i dagene som kommer.
 • 18.02.2015 - ÅPENT FOR PÅMELDING.Vi ønsker velkommen til en ny sesong med Terje Storhaug-ligaen. Påmeldingene strømmer på og vi er klare til å ta imot flere lag.

  Meld på ditt ved å sende en mail til joakimsora@gmail.com med følgende info:
  1. LAGNAVN.
  2. FARGE PÅ drakter, shorts og strømper.
  3. NAVN OG E-POSTADRESSE TIL KONTAKTPERSON PÅ LAGET.
  4. NAVN PÅ SPILLERE SOM SKAL VÆRE MED PÅ LAGET.
  5. Betal 100 kr per påmeldte spiller til konto 98012231458.

  PÅMELDINGSFRISTEN ER SATT TIL 15.03.2015.
 • 01.11.2014 - SUKSESS MED BANKETT.Lørdag 25. oktober ble Terje Storhaug-ligaen avsluttet med bankett på Sentralbadet Litteraturhus i Odda sentrum. Over 50 personer var med på festen som ble innledet med fotballhilsen fra Frode Grytten før gjestene kunne spise fra Smelt sitt fantastiske tapasbord. Kveldens programledere var Lars Aga og Joakim Sørå, sterkt assistert av, utsending fra hovedsponsor, Knut Terje Storhaug. Det ble delt ut pokaler til vinnerlag, årets toppscorer og årets spiller. I tillegg var det gavedryss fra Terje Storhaug. Vinner av årets Terje Storhaug-liga ble som kjent Tizir Tyssedal, og Bjarte Brekke fra Skare stakk av med toppscorerprisen (19 mål). Nominasjonen av årets spiller var det Frode Grodås og Lars Bohinen som tok seg av, og avstemningen ble meget jevn. Trond Fjæra (SK Odda) fikk 29 stemmer, Bjarte Brekke fikk 30 stemmer og tok dermed kveldens andre pris. Kahoot-konkurransen ble vunnet av Vegard Aga som kunne ta med seg en jakke til en verdi av kr. 2000,-. Takk til alle som var med på å gjøre banketten til en av årets beste fester. Vi gler oss til neste år!